Descriere : Hotelul  face parte din grupul Eftalia Hotels, a fost deschis in anul 2014 si dispune de 491 de camere. 

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 100 km fata de aeroportul Antalya si la aproximativ 18 km de orasul Alanya.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: aer conditionat, telefon, TV, mini bar, balcon, parchet, seif.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, patiserie, baruri, piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, piscina interioara, programe de animatie, muzica live si discoteca in zona Eftalia Island, internet wireless, centru fitness, voley pe plaja, tenis de masa, aerobic, sauna, centru SPA, sali de conferinta, mini club, aquapark si loc de joaca in zona Eftalia Island.
Servicii cu plata: bauturile din import, vinurile la sticla, sucurile naturale din fructe, cafea turceasca, cafea naturala, discoteca, centru SPA, masaj si alte tratamente, sporturile acvatice. 
 
Plaja: Accesul la plaja se face prin pasaj subteran. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Web: www.eftaliahotels.com

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion CLUJ - ALANYA 2024 LUNI Cluj Napoca - Alanya; TAXA AEROPORT; Avion ALANYA - CLUJ 2024 LUNI Alanya - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Sibiu catre EFTALIA MARIN RESORT., Alanya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate