Smaragdi House

Agios Ioannis Grecia
Pelion, Greece
Smaragdi House este o vilă construită în stil tradițional din piatră și lemn, îndreptată către mare și care pune la dispoziția oaspeților săi un spațiu de cazare modern și confortabil, primid astfel aprecierile celor ce îi trec pragul.

Localizare :

Vila este situat în frumoasa stațiune Agios Ioannis din pensinsula Pelion, la 25 m de plajă.


Tip masă :

Self-catering.


Facilități hotel :

Vila pune la dispoziție un mic și cochet lobby, terasă orientată către mare, aer condiționat, baie cu WC separat, un living spațios și cochet cu șemineu și zonă pentru servit masă, internet wireless, o bucătărie mare, complet echipată și o baie suplimentară.


Facilități camere :

Camerele sunt îngrijite, decorate atent în nuanțe calde, simplu și în stil minimal și care conferă o atmosferă prietenoasă și relaxantă.Are două etaje, fiind capabilă să găzduiască între 4 și 6 persoane. La parter, există un dormitor cu un pat dublu și unul cu două pături twin. La etaj este livingul, bucătăria comuna și terasa.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare!

vezi mai multe

Locuri preferențiale autocar (primele 3 banchete): 5 €/pers/loc – a treia bancheta, 10 €/pers/loc – a doua bancheta si 15 €/pers/loc – prima bancheta;

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Brasov catre Smaragdi House, Pelion, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate